Nyheder

Ud af ruinerne fra anden verdenskrig voksede det moderne Europa. Indbyggerne i den tyske by Dresden forsøger at skabe en vej frem for byens sporvogne igennem det kaos, som de allieredes bombardement havde efterladt byen i.

01.05.2012 | Alumner, AUgustus nr. 1 - 2012, Tema

Født i faldet

Det moderne Europa voksede frem af ruinerne fra anden verdenskrig. Freden skulle sikres gennem europæisk samarbejde, men projektet er presset af den økonomiske krise.

Ilustration: Louise Thrane Jensen
For at blive kategoriseret som fed skal man have et BMI (Body Mass Index) over 30. Tallet findes ved, at man dividerer vægten med højden i anden potens. Dog skal man være kritisk over for resultatet, da det ikke tager højde for ens kropsbygning, hvorfor meget muskuløse mennesker kan blive stemplet som fede. Foto: Scanpix

01.05.2012 | AUgustus nr. 1 - 2012, Alumner, Studerende, UNIvers nr. 5 - 2012, Tema

De tunge europæere udfordrer statskasserne

Europæerne har taget den amerikanske fedme-epidemi på sig, og fedtlagene på sidebenene bliver formentlig ikke mindre i fremtiden. De europæiske velfærdsstater står over for en vægtig udfordring.

01.05.2012 | Alumner, AUgustus nr. 1 - 2012

Få en mentor

Aarhus Universitet lancerer nu et mentorprogram, AU Alumni MentorDATING, hvor alumner kan få en anden alumne som mentor.

01.05.2012 | Alumner, AUgustus nr. 1 - 2012

Bliv klogere på karriere

I videoprojektet ”Welcome To My World” byder en række alumner indenfor i deres virksomhed og deler ud af deres erfaringer.

Foto: Privatfoto

01.05.2012 | Alumner, AUgustus nr. 1 - 2012

Havbiolog giver sine erfaringer videre

Nanna Maria Rask er en af de alumner, der holdt oplæg på studiemessen ”Uddannelse Uden Grænser”. Det var en lærerig oplevelse - både for de kommende studerende og hende selv.