Ansøg om at blive undervist af Det rullende Universitet

Ansøg om en undervisningsdag 

 

  • Særtilbud fra Det rullende Universitet: Som noget nyt tilbyder vi en særlig natur- og ingeniørvidenskabelig temadag med Det rullende Universitet, hvor jeres elever får mulighed for at blive undervist af studerende i ingeniørvidenskab hhv. klassisk naturvidenskab gennem en række forskellige elevaktiverende undervisningsforløb. Hvis det lyder interessant, kan I læse mere om dagens indhold via følgende link og allerede sende en ansøgning i dag.

Ansøgningsskema

  • Bliv undervist af Det rullende Universitet: Er dit gymnasium interesseret i at blive undervist af Det rullende Universitet, kan du udfylde dette ansøgningsskema. Hvis du ikke modtager en mail som kvittering på din ansøgning, så vær rar at kontakte projektledelsen. Jo tidligere I ansøger, jo større chance er der for, at Det rullende Universitet kan imødekomme ansøgningen.
  • Du kan følge med i, hvilke måneder Det rullende Universitet har god kapacitet til flere ansøgninger, ved at orientere dig her. Oversigten over gymnasier, som Det rullende Universitet, har truffet aftaler med, vil løbende blive opdateret.

Hvis I har spørgsmål til projektet eller ansøgningsskemaet, er I altid meget velkomne til at kontakte projektledelsen.

 

Kriterier

  • Det rullende Universitet underviser typisk alle gymnasiets klasser/årgange.
  • Det rullende Universitet modtager i perioder flere ansøginger end det er muligt at imødekomme. Når det er tilfældet vil ansøgere vest for Storebælt samt gymnasier, der ligger langt fra universitetsbyer, blive prioriteret.
  • Læs om de udgifter og ressourcer som vi forventer, at gymnasiet stiller til rådighed.
  • Gymnasiet udvælger to elever fra hver klasse, som på undervisningsdagen fungerer som værtselever.

Hvor kommer Det rullende Universitet indtil videre rundt og underviser i 2017?

  • Se en oversigt over, hvilke gymnasier Det rullende Universitet på nuværende tidspunkt har truffet aftale med i 2017. Siden opdateres løbende.

Kapacitet for undervisningsdage

Februar 2017: Enkelte ledige datoer

Marts 2017: Enkelte ledige datoer

April 2017: God kapacitet

August - december 2017: God kapacitet 

 

Her har vi været

Det rullende Universitet besøgte I 2015 over 45 stx-, hf-, hhx-, htx- og IB-gymnasier over hele landet. Sammenlagt blev mere end 20.000 elever undervist en hel dag af studerende og forskere fra Aarhus Universitet.