Har du lyst til at udvikle dig sammen med fagkolleger fra andre gymnasier og forskere fra Aarhus Universitet?

Er du klar til at være aktiv medspiller i workshops, hvor du selv har medindflydelse på indholdet? Hvis svaret er ja, så er AU Update måske noget for dig!

Hvad er AU Update?

AU Update er et nyt kompetenceudviklingskoncept målrettet gymnasielærere og udviklet i tæt samspil mellem gymnasieskolen og Aarhus Universitet. Med AU Update etableres læringsrum, hvor gymnasielærere og universitetets forskere udvikler sig fagligt sammen i løbet af en række workshopdage. Det faglige indhold i AU Update-konceptet baseres på samspil mellem universitetets forskere og pædagogiske centre, fagkonsulenterne og de deltagende gymnasielærere.  

Du får 

Udover et fagligt løft vil AU Update give dig et større fagligt netværk - dels med universitetets forskere og dels med fagkolleger fra de øvrige deltagende gymnasier.

Pilotprojekter i 2017

2017 gennemføres følgende pilotprojekter: AU Update Dansk, AU Update Engelsk, AU Update Fransk Spansk Tysk og AU Update Matematik. Læs mere om forløbene til højre. 

De medvirkende gymnasier deltager gratis i pilotforløbene i 2017. Kom og vær med! 

Interesseret? Kom på mailingliste

Der bliver løbende udviklet nye AU Update forløb inden for andre fagområder. Følg med her på siden - eller kom på mailingliste ved at kontakte Birgitte Højland på email: birh@au.dk eller telefon: 87153505.