Aarhus Universitet bidrager til Festugen

11 forskere fra AU deltager mellem 26. august og 4. september i Festugen, når litteraturfestivalen Vild med ORD i samarbejde med Aarhus Festuge afholder litteraturfestival og bogmesse i Ridehuset.

23.08.2011

”Hos Vild med ORD er vi glade for at kunne inddrage universitetet så meget, både fordi det naturligvis højner niveauet i vores program, men også fordi der er mange af styregruppens medlemmer, der enten er eller har været studerende på universitetet” udtaler Kristian Skov, der er projektleder for festivalen og selv læser litteraturhistorie på AU.

Om VMO

VMO er en non-profit forening, hvor hjertet, initiativet og drivkraften kommer fra frivillige, der har en passion og et engangement for ord og litteratur. Foreningen består af en styregruppe på 12 frivillige medlemmer, der hele året rundt arbejder for at sammensætte et spændende program, invitere forfattere og markedsføre festivalen. Fælles for medlemmerne er et ønske om at skabe et forum hvor litteraturen kan udfolde sig i nye og spændende rammer.

Deltagende forskere fra AU

• Stefan Kjerkegaard, Dan Ringgaard, Bergdís Þrastardóttir og Hans Hauge fra nordisk
  • Svend Erik Larsen, Mads Rosendahl Thomsen og Tore Rye Andersen fra litteraturhistorie
  • Tabish Khair fra engelsk