Barroso besøger Aarhus Universitet

Formand for Europa-Kommissionen José Manuel Barroso besøger Aarhus Universitet fredag den 15. april. Det gør han i forbindelse med den årlige konference i den europæiske universitetsorganisation EUA, som holder sin 10-års jubilæumskonference på Aarhus Universitet.

12.04.2011 | AU Kommunikation

EUA har inviteret Barroso til at komme med sit bud på, hvordan de europæiske universiteter skal bidrage til at sikre den fremtidige vækst i Europa. Europa-Kommissionens formand holder sit oplæg i forbindelse med konferencens afslutningsceremoni, hvor bl.a. statsminister Lars Løkke Rasmussen, nuværende formand for EUA Jean-Marc Rapp og rektor for Aarhus Universitet, Lauritz B. Holm-Nielsen, også skal tale. Afslutningsceremonien, der starter kl. 15.30 fredag den 15. april, kan overværes af pressen, men tilmelding er nødvendig.

Forud for afslutningsceremonien holder Barroso og Løkke Rasmussen et møde, hvorefter der – klokken ca. 14.50 – vil være et 10-minutters ”press corner”, inden de begge skal videre til afslutningsceremonien.

I forbindelse med EUA-konferencen på Aarhus Universitet og mødet med statsministeren benytter kommissionsformanden lejligheden til at besøge Vestas i Aarhus (se omtale på Vestas’ hjemmeside http://www.vestas.com/en/media/news/news-display.aspx?action=3&NewsID=2638) og Aarhus Rådhus (se omtale
http://www.aarhus.dk/da/omkommunen/nyheder/2011/2-kvartal/EU-kommissionens-formand-Barroso-modtages-paa-raadhuset.aspx?page=1).

For yderligere oplysninger og tilmelding:

Arrangement, Nyt fra ledelsen, Nyheder