Lauritz B. Holm-Nielsen ny præsident for Euroscience

Den europæiske forskningsorganisation Euroscience annoncerede torsdag, at Aarhus Universitets rektor Lauritz B. Holm-Nielsen er blevet valgt som præsident for organisationen.

13.07.2012

Lauritz B. Holm-Nielsen har været bestyrelsesmedlem siden 2008 og fortsætter nu arbejdet med at forbedre vilkår og sikre en positiv udvikling for forskningen, talentudvikling og vidensudveksling i Europa som organisationens præsident og talsperson.

Euroscience står blandt andet bag Euroscience Open Forum (ESOF), en af Europas største forskningsbegivenheder med over 5.000 deltagere, som afholdes hvert andet år.

Den nuværende præsident  for Euroscience Enric Banda giver officielt bolden videre til Lauritz B. Holm-Nielsen i Dublin, hvor ESOF2012 afholdes fra den 11. - 15. juli.

Euroscience arbejder bl.a. meget med talentudviklingen af unge forskere og står bag kåringen af de mest fremtrædende unge forskere i EU. Organisationen valgte sidste år Dorthe Ravnsbæk fra Science and Technology på Aarhus Universitet som Europas bedste ph.d.-studerende, og Dorthe Ravnsbæk blev hædret ved en særlig ceremoni i forbindelse med ESOF-konferencen i Dublin.

Navne , Forside au.dk