Rektor: Brian Bech Nielsen den rette mand til jobbet

”Jeg er sikker på, at han bliver en fremragende rektor for Aarhus Universitet”. Sådan siger Aarhus Universitets nuværende rektor, Lauritz B. Holm-Nielsen, om sin afløser.

06.03.2013 | Anders Correll

Foto: Lars Kruse / AU Kommunikation

”Brian Bech Nielsen er en fremragende kandidat og den rette mand til jobbet. Jeg er stolt over, at det er i universitetets egne rækker, bestyrelsen har fundet den bedste kandidat”.

Sådan lyder skudsmålet fra nuværende rektor på Aarhus Universitet, Lauritz B. Holm-Nielsen, om efterfølgeren på posten.

Brian Bech Nielsen, nuværende dekan for det tekniske og naturvidenskabelige hovedområde Science and Technology, tiltræder som ny rektor for Aarhus Universitet i august måned.

”Brian Bech Nielsen har gjort det fortrinligt som dekan for Science and Technology, hvor han har været med til at samle mange enheder til ét stort hovedområde med en ekstraordinær faglig tyngde. Han har stor forsknings- og ledelseserfaring, og derudover har han de menneskelige egenskaber, der skal til. Jeg er sikker på, at han bliver en fremragende rektor for Aarhus Universitet”, siger Lauritz B. Holm-Nielsen.

Lauritz B. Holm-Nielsen tiltrådte som rektor på Aarhus Universitet i 2005, og han fratræder efter sit åremåls udløb i august.

Yderligere oplysninger:

Pressechef Anders Correll: 2899 2235