Tour de Klimatilpasning

Aarhus Universitet er i dag mandag den 23. maj vært for seminaret ”Tour de Klimatilpasning”, arrangeret af Videncenter for Klimatilpasning og Kommunernes Landsforening.

23.05.2011 | Sys Christina Vestergaard

Klimatilpasning kræver samarbejde internt i kommunerne og på tværs af kommunerne. Samtidig er der brug for viden og værktøjer, der kan hjælpe kommunerne med at træffe gode løsningsorienterede valg.

Seminaret på Aarhus Universitet samler en lang række relevante og vigtige aktører fra Region Midtjylland, kommuner og vandforsyninger i regionen og diverse klimaaktører. Aarhus Universitet ser det som en vigtig opgave at være med til at sikre, at de får mulighed for at opsamle og udveksle gode erfaringer, få overblik over de værktøjer, der er til rådighed og ikke mindst med seminaret får skabt et forum, hvor de kan få koblet viden med praksis på området.

Seminaret blev åbnet af energi- og klimaminister Lykke Friis og rektor Lauritz B. Holm-Nielsen.

Arrangement, Nyheder, Forside au.dk