Du er her: AU » Om AU » Nyhedsarkiv 1999-2003 » Peter Laurberg ny klinisk professor i intern medicin

PETER LAURBERG UDNÆVNT TIL KLINISK PROFESSOR I INTERN MEDICIN

Pressemeddelelser 1999-2003

Peter Laurberg, 58 år, er udnævnt til klinisk professor i intern medicin ved Aarhus Universitet. Intern medicin omhandler alle de medicinske sygdomme. Professoratet er tilknyttet Medicinsk Endokrinologisk Afdeling ved Aalborg Sygehus, hvor Peter Laurberg er overlæge. Det er det første permanente kliniske professorat ved Aalborg Sygehus, efter at sygehuset sidste år blev en del af Aarhus Universitetshospital. Peter Laurberg har særligt forsket i sygdomme i skjoldbruskkirtlen. Han er i forvejen tilknyttet Aarhus Universitet som adjungeret professor i jodmetabolisme og forebyggelse af struma og stofskifte­syg­domme.

Peter Laurberg blev cand.med. ved Aarhus Universitet i 1971. Han forsvarede sin doktorafhandling om hormonsekretion fra skjoldbruskkirtlen (thyroidea) i 1980.

Bilag: Foto af Peter Laurberg (jpg-format)

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger kan fås hos Peter Laurberg på telefon 9932 1739 eller e-postadressen laurberg@aas.nja.dk.

En stilling som professor i kliniske fag er en tidsubegrænset stilling i tilknytning til en overlægestilling ved et universitetshospital eller tilvarende. Den kliniske professor kan enten have sin hovedstilling ved et universitet samt en tilhørende stilling som honorarlønnet overlæge eller have sin hovedstilling som overlæge samt en tilhørende stilling som honorarlønnet professor.


18. februar 2004

Annette Larsen
Informationskontoret
ala@adm.au.dk

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 11.02.2015

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk