Du er her: AU » Om AU » Nyhed

Udenrigsminister Villy Søvndal besøger Aarhus Universitet

Hvilken rolle skal Danmark spille i de globale sikkerhedsudfordringer?

16.02.2012

Foto: Lars Kruse

Dato tor 15 mar
Tid 09:30 11:00
Sted Aulaen på Aarhus Universitet

Den danske sikkerhedspolitik er kommet øverst på den politiske dagsorden set i lyset af den seneste tids internationale begivenheder; Det Arabiske Forår, bekæmpelse af pirateri og terror, samt udviklingen i Arktis.

Men hvordan kan Danmark bidrage til at stabilisere konfliktramte stater og hjælpe til i bekæmpelsen af pirater og terrorisme og samtidig sikre, at vi beskytter menneskerettighederne?

Det er blot nogle af de spørgsmål, du kan få svar på, når Udenrigsminister Villy Søvndal besøger Aarhus Universitet og præsenterer regeringens sikkerhedspolitiske udspil.

Program for kl. 9.30-11

• Velkomst ved rektor Lauritz B. Holm-Nielsen
  • Intro ved moderator Michael Jarlner
  • Indlæg fra udenrigsminister Villy Søvndal
  • Indlæg fra forskerpanel – professor Georg Sørensen og lektor Tonny Brems Knudsen (Institut for Statskundskab)
  • Spørgsmål fra salen

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne. Dog anbefales det at komme i god tid, da døren til Aulaen vil blive lukket, når der er fyldt. Der vil blive afholdt en reception i Vandrehallen i forlængelse af debatten.

Du kan allerede nu følge og deltage i debattens temaer på Twitter: #villypaaau.

Arrangeret i et samarbejde mellem Aarhus Universitet, Udenrigsministeriet og Politiken.

Arrangement, Arrangement forsiden, Studerende, Forside
Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 11.04.2014

Aarhus Universitet