Juni 2014

Månedens billede (104)

Serien af billeder fra udflugten til Mols i juni 1934 er i 1993 blevet doneret til Universitetshistorisk Udvalg ved Aarhus Universitet af Peter Kr. Iversen, der ses yderst til højre på billedet herover.

En junidag i 1934 havde en håndfuld af Marselisborg Studentergaards mandlige beboere sat et antal kvindelige medstuderende stævne på havnen i Aarhus, nærmere bestemt ved rutebåden, der sejlede mellem Aarhus og Skødshoved. Dagen stod i sommerudflugtens tegn, og Mols var målet.

At herrerne brugte spadserestok ("lapsestok"), var en selvfølge ved den slags lejligheder.

Fra venstre ses stud.mag. Karna Falbe Hansen, kontorassistent Inger Magnussen, stud.mag.erne D. Keller Hansen, Grete Bondesen, Inger Højer og Ernst Rehben, uidentificeret og stud.mag. Peter Kr. Iversen.