Universitetshistorisk miniforedrag 15.9.2016 om Aulaen og Vandrehallen

Ved EST Congress 2016 (Congress of the European Society of Translation Studies) holdt universitetshistoriker Palle Lykke et kort foredrag om Aulaen og Vandrehallen.

Det foregik torsdag den 15. september 2016 ved konferencens velkomstreception, der netop foregik de nævnte steder (foruden i Antikmuseet).

Inden foredraget holdt Aarhus Kommunes erhvervsudviklingschef Jan Beyer Schmidt-Sørensen på byens vegne velkomsttale for konferencens deltagere, idet velkomstreceptionen var arrangeret i et samarbejde mellem Aarhus Kommune og Aarhus Universitet.

Institut for Erhvervsøkonomi/Aarhus BSS var vært for EST Congress 2016.

Fra venstre på forreste række formanden for EST Congress 2016's Steering Committee, professor, ph.d. Helle Vrønning Dam, studentermedhjælper Majken Majgaard Madsen, Antikmuseet, og Aarhus Kommunes Erhvervsudviklingschef Jan Beyer Schmidt-Sørensen. Foto Lars Kruse, Aarhus Universitet
Foto 15. september 2016 v/Lars Kruse, Aarhus Universitet