Køkkenbog fra Kollegium 3, Kældergangen, er dukket op

En bevaret plet af indisk karrysuppe fra "natmad-orgie" anno 1974 og "et utroligt ostedrama" ...

Foto AU Universitetshistorie februar 2016

En kilde til kollegielivets kulturhistorie

Studentermedhjælper ved ST Kommunikation Caja Lola Schou Tofft gjorde store øjne, da hun en dag i umiddelbar nærhed af skraldespandene ved Institut for Kemi fandt en kollegiekøkkenbog, der viste sig at stamme fra Kældergangen i Kollegium 3, og som omfatter perioden 1973-1979.

I bogen befandt sig en god snes fotografier i sort/hvid, hovedsagelig portrætter af nogle af gangens beboere i den pågældende periode - og for en dels vedkommende med anførelse af de portrætteredes navne på bagsiden.

På billedet her studerer Caja Lola Schou Tofft bogen en sidste gang, inden hun overlader den i AU Universitetshistories varetægt.

Læs et par uddrag af bogen herunder.

Plet af indisk karrysuppe fra "natmad-orgie" 18. september 1974

"et utroligt ostedrama" 25. september 1974

En lille intro: Under overskriften WANTED meddeles følgende: "Stor velbelagt ostemad er sporløst (med undtagelse af NN's gumling) forsvundet. Finderen får straks en bid af den og røveren en omgang klø. Hint: Led hos XX eller YY (navne har vi anonymiseret i henhold til persondataloven). Fortsættelsen fremgår af sidegengivelserne herunder.