Studiebesøg 14. juni 2017 mhp. dimissionstale

Foto AU Universitetshistorie 14. juni 2017
Handelshøjskolen i Århus blev en del af Aarhus Universitet i 2007. Her ses det universitetshistoriske håndbiblioteks ukomplette samling af Handelshøjskolens årsberetninger
Studenterstatistik for 2007 kan findes på Aarhus Universitets hjemmeside under "Historiske nøgletal". Klik for forstørrelse

Cand.merc. Philip Bjerre Andersen aflagde studiebesøg den 14. juni 2017 med henblik på materiale til dimissionstale for nye kandidater i erhvervsøkonomi (cand.merc.er) den 30. juni 2017.

Et påtænkt perspektiv i talen bliver sammenligningen mellem, hvor mange, der bliver færdige nu i forhold til for 10, 20 og 30 år siden og - hvis materialet gør det muligt - hvor mange, der gennemfører i dag i forhold til tidligere.

Det universitetshistoriske håndbibliotek er beklageligvis ikke i besiddelse af en komplet samling af årsberetninger fra Handelshøjskolen, men tilfældigvis var der de årgange, som der var brug for i den aktuelle sammenhæng.