Kapitler fra Ib H.P. Andersens erindringsbog

Uddannelsen til læge omfatter ikke blot studietiden ved universitetet, men også den efterfølgende turnustjeneste.

Der er nu mulighed for at indleve sig i et sådant uddannelsesforløb 1954-1963 via de personlige erindringer, der er nedfældet af speciallæge, dr.med., fhv. direktør Ib H.P. Andersen (f. 1936) og som i 2014 er udgivet i bogform.

De erindringskapitler, som der linkes til herunder, er hentet i Ib H.P. Andersens bog Et liv i forskning om forebyggelse - indeklima & arbejdsmiljø. Bogen er på 432 sider og udgivet af IHPA Trading i 2014.

Forfatteren har i juli 2014 givet sin tilladelse til præsentationen af erindringerne her på siden.

Efter studier og turnustjeneste 1954-1963 var Ib H.P. Andersen ansat ved Hygiejnisk Institut, Aarhus Universitet, og 1979-2003 var han direktør i Arbejdsmiljøinstituttet i København.