Grateful Dead-koncert i Stakladen 1972 er udgivet i cd-boxsæt

Den fyldige kuffert med de 73 cd'er, som rummer alle koncerter på Europa-turneen 1972 samt et par tryksager.
Klik og forstør.
Foto Universitetshistorisk Udvalg 2011.

Tidligere på året efterlyste vi fotos fra koncerten i Stakladen 16. april 1972 (se efterlysning). Desværre lykkedes det ikke at opdrive et eneste. Derfor er Aarhus-sættet blot forsynet med et nutidigt miniature-billede, der viser Stakladens indretning med de tværgående bjælker, hvor en del af publikum gerne anbringer sig under koncerter - også ved Grateful Dead-koncerten i april 1972.

Uddrag af Palle Lykkes noter til cd-sættet fra Stakladen.

Noterne refererer samtaler med en repræsentant for det daværende driftspersonale ved Studenternes Hus, et daværende medlem af bestyrelsen for Aarhus Studenterjazz, der var ansvarlig for arrangementet, og Aarhuus Stiftstidendes anmelder af koncerten.