Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Deltidsunderviserstillinger

Genopslag: DPU Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Aarhus Universitet, Campus Emdrup søger faglig stærk ekstern lektor inden for didaktik musikpædagogik 1007602

En stilling som ekstern lektor med tilknytning til kandidatuddannelserne i Didaktik og specifikt Didaktik Musikpædagogik søges besat snarest muligt.

Arbejdsopgaverne vil primært være undervisning på fagmoduler og fællesmoduler på Didaktik Musikpædagogik samt specialevejledning.

Ansøgere med bred erfaring med undervisning på kandidatniveau inden for fagområdet, og ansøgere med ph.d. grad vil blive foretrukket.

Læs mere om kandidatuddannelsen i Didaktik Musikpædagogik her: http://kandidat.au.dk/didaktik-musikpaedagogik/

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende aftale om Eksterne lektorer ved universiteter m.fl. under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Stillingens omfang vil være efter nærmere aftale dog minimum 200 timer i undervisningsåret 2018-2019.

Ansættelsesperioden vil være indtil 31. januar 2020.

Arbejdssted
DPU – Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Campus Emdrup Tuborgvej 164, 2400 København NV.

Yderligere information
Yderligere information om jobbet kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder for uddannelsesvidenskab, lektor Anna Karlskov Skyggebjerg på tlf. 21653910 eller mail aks@edu.au.dk

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Kvalifikationskrav

Ansættelse som ekstern lektor forudsætter at vedkommende har kvalifikationer på kandidatniveau samt yderligere kvalifikationer på højt niveau, f.eks. særlige specialer, kundskaber eller praksiserfaring opnået gennem ansættelse inden for fagets praksisområde. Undervisningsmæssige kvalifikationer indgår i bedømmelsesgrundlaget.

Formalia

 • Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.
 • Vedrørende kvalifikationskrav og stillingsindhold henvises til Cirkulære om aftale om eksterne lektorer ved universiteter.
 • Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge. .

  Ansøgningsfrist

  Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

  16.10.2018
  Søg stilling online her

  Faculty of Arts

  Arts er et af fire hovedområder på Aarhus Universitet.

  Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.

  Med omkring 500 videnskabelige medarbejdere, 260 ph.d.-studerende, 10.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.

  Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund, Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.
  Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

  Læs mere på arts.au.dk

  Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.