Deltidsunderviserstillinger

Studenterinstruktorer i Kvalitativ Metode 908335

Institut for Virksomhedsledelse søger instruktorer til faget Kvalitative Metode på HA 3. Semester. Undervisningen foregår på dansk i efteråret 2017.

Hvem du er

Ser du en udfordring i at arbejde inden for din egen studieretning og undervise andre studerende i fag, du selv tidligere har været igennem? Befinder du dig godt i et arbejdsmiljø, der er professionelt, men uhøjtideligt? Så har du nu mulighed for at blive vores nye kollega som instruktor på Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus BSS.

Vi tilbyder
-Slagkraftigt stof til dit CV
-Udvikling af dine faglige og pædagogiske kompetencer
-Erfaring med undervisning, formidling og planlægning
-Stort netværk
-Menneskelige og kreative udfordringer

Instruktortimerne bliver planlagt således, at der ikke er sammenfald med eget skema. Som ansøger skal du være indforstået med, at instruktortimerne vil ligge på faste tidspunkter hver uge og således ikke kan flyttes fra uge til uge.

Hvad vi søger

Stillingerne kan søges af kandidatstuderende og 3. års bachelorstuderende. Venligst husk at vedhæfte karakterudskrifter fra dit bachelorstudie og evt. kandidatstudie, karakterer fra adgangsgivende eksamen (stx, hhx, htx mv.), CV, ansøgning samt evt. anbefalinger som bilagsmateriale. Er du allerede ansat som instruktor - eller ansøger du om andre instruktorater på AU - bedes du anføre dette i din ansøgning. Ved vurdering af ansøgere lægges der vægt på opnåede karakterer, indsigt i faget, anbefalinger, erhvervserfaring og eventuel undervisningserfaring samt personlig fremtoning.

Oplysninger om faget kan ses i kursusbeskrivelsen for efteråret 2017, eller ved at kontakte fagansvarlig, Lektor Alice Grønhøj, alg@mgmt.au.dk.

Der vil blive indkaldt til samtaler kort efter ansøgningsfristens udløb.

Kvalifikationskrav

Ansættelsen vil være betinget af, at ansøgeren har gennemført, eller i begyndelsen af ansættelsesperioden gennemfører, fakultetets kursus om holdundervisning for instruktorer/studenterundervisere, ved Center for Undervisning og Læring.

Formalia

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

26.06.2017
Søg stilling online her

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 40.000 studerende og 8.000 medarbejdere med et årligt budget på 6,4 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.