Deltidsunderviserstillinger

Studenterundervisere (stud. med.) til Makroskopisk Anatomi 908975

Til undervisningen ved Institut for Biomedicin søges et antal studenterundervisere/instruktorer til efterårssemestret 2017 i følgende fag:

Makroskopisk Anatomi (2. semester)

• Holdundervisning
• Dissektionsvejledning
• Manuel undersøgelsesteknik

Neuroanatomi (2. semester)

• Holdundervisning
• Dissektionsvejledning 

Molekylær Medicin-uddannelsen (1. semester)

• Makroanatomi - 1. kvarter

Nærmere oplysninger om ovennævnte fag og undervisningsstart kan ses i vejledningen til oplysningsskemaet (se link under pkt.1 nedenfor).

SåDAN SøGER DU EN STILLING: 

Du bedes læse de to vejledninger - a) for oplysningsskemaet og b) for online-ansøgningsformularen, inden du søger en stilling.

1. OPLYSNINGSSKEMA
Udfyldes på skærmen og printes.
(Vejledning (a)).
VIGTIGT: Skemaet skal scannes til pdf og vedhæftes derefter i ansøgningsformularen.

2. ONLINE ansøgning
Vejledning (b) - se venligst under Ansøgnings-afsnittet nedenfor.
I selve online ansøgningsformularen finder du flere punkter for upload af anøgningsmaterialer. Send gerne en motiveret ansøgning samt relevante bilag (oplysningsskema, karakterblad, CV, anbefalinger m.m.).

3. Karakterblad uploades som pdf i ansøgningsformularen. Er du studerende på Aarhus Universitet, findes dit karakterblad på https://mit.au.dk/.

Eventuelle praktiske spørgsmål til ansøgningsforløbet fås ved henvendelse til Sekretariatet på Biomedicin Syd på mail: biomed-south@sun.au.dk (OBS! Ansøgning kan IKKE sendes til e-mail-adressen - se venligst nedenfor under afsnittet "Ansøgning") eller tlf. 8716 7551.
Kvalifikationskrav

Ansættelse som studenterunderviser/instruktor forudsætter normalt, at den studerende har bestået de første 2 år af en relevant bacheloruddannelse eller tilsvarende niveau. Øvrige studerende kan ansættes, hvis institutionen vurderer, at den pågældende er fagligt kvalificeret til at varetage stillingen.

Formalia og henvisninger

 • Ansættelse og aflønning sker i henhold til Cirkulære om overenskomst for studenterundervisere ved universiteter mv..

  Ansøgning

  Ansøgningen skal vedlægges curriculum vitae, karakterblad samt evt. referencer.

  Ansøgninger, der indsendes på anden vis end via nedenstående online ansøgningsformular eller som modtages senere end ansøgningsfristen, vil ikke blive taget i betragtning.

  Vejledning for ansøgere samt vejledning i udfyldelse af ansøgningsformular kan ses her og her.

  Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

 • Ansøgningsfrist

  Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

  03.07.2017
  Søg stilling online her

  Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 40.000 studerende og 8.000 medarbejdere med et årligt budget på 6,4 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.