Deltidsunderviserstillinger

Instruktorer - Institut for Økonomi - forår 2018 - 938836

Har du lyst til at prøve kræfter med at undervise andre studerende fra din studieretning i fag, du selv har haft, og befinder du dig godt i et arbejdsmiljø, der er professionelt, men uhøjtideligt, så har du mulighed for at blive vores nye kollega som instruktor ved Institut for økonomi, Aarhus BSS ved Aarhus Universitet.

Som instruktor tilbyder vi dig:
• Slagkraftigt stof til dit CV
• Skarpe faglige og pædagogiske kompetencer
• Erfaring med undervisning, formidling og planlægning
• Stort netværk
• Menneskelige og kreative udfordringer
• Et studierelevant studiejob, der pynter på CV’et

Her er din chance

Vi søger et antal instruktorer til følgende fag i foråret 2018:
• Eksternt årsregnskab – 10 ECTS – HA jur 2. sem.
• Finansiering / Finance – 10 ECTS – HA / BScB 4. sem.
• Operation Management – 10 ECTS – HA / BScB 4. sem.
• Kvantitative metoder / Quantitative Research Methods – 10 ECTS – HA / BScB 2. sem.
• Statistik og erhvervsøkonomisk metode – 10 ECTS – HA jur 4. sem.
• Logistik og økonomistyring – 10 ECTS – HA jur. 6. sem.
• Erhvervsøkonomi / Business Economics – 10 ECTS – HA / BScB 2. sem.
• Samfundsøkonomi – 10 ECTS – HA jur 2. sem.
• Accounting – 5 ECTS – HA / BScB (BAMMC) – 4. sem.

Du bliver en del af et team
Du kommer til at indgå i et team med de andre instruktorer og den fagansvarlige underviser, hvor I i fællesskab foretager en del af forberedelsen til undervisningen. Det er vigtigt, at du kan lide nye udfordringer, er god til at tage ansvar og har en god dokumenteret faglig forståelse. Desuden har du naturligvis lysten til at formidle, skabe diskussion og perspektivere – og ikke mindst har du energi og overskud til at gøre faget interessant.

Godt betalt
Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og er pt. 209,34 kr. pr. arbejdstime. Der gives løn til forberedelse (du får løn for 5 timer i alt til en dobbeltlektion for første hold, efterfølgende hold aflønnes med 3,5 timer for en dobbeltlektion). Cafétimer uden forberedelse aflønnes 1 til 1.

Ansættelseskriterier
Stillingerne kan søges af studerende, der på tidspunktet for fremsendelse af ansøgning er 2. og 3. års bachelorstuderende eller er kandidatstuderende.

Er du p.t. i, eller ansøger du om andre instruktorater på AU, bedes du anføre dette i din ansøgning.
Instruktoransættelsen foregår ud fra en helhedsvurdering af de enkelte ansøgere, hvori bl.a. indgår elementer som karakterniveau, indsigt i fagene, hidtidigt studieforløb, tidligere instruktorerfaring og øvrige pædagogiske erfaringer.
For at komme i betragtning til stillingen, bedes du ansøge online via AU's hjemmeside for ledige stillinger og vedhæfte ansøgningsskemaet på linket nedenfor.

Ansøgningsskema

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelseskoordinator Mogens Dilling-Hansen tlf.: 87 16 69 12, e-mail: dilling@econ.au.dk eller linjeadministrator Ann-Marie Gabel, e-mail: amg@econ.au.dk.

Arbejdssted: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V

Kvalifikationskrav

Ansættelsen vil være betinget af, at ansøgeren har gennemført, eller i begyndelsen af ansættelsesperioden gennemfører, fakultetets kursus om holdundervisning for instruktorer/studenterundervisere, ved Center for Undervisning og Læring.

Formalia

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

26.11.2017
Søg stilling online her

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.