Deltidsunderviserstillinger

Studenterinstruktorer ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi 951305

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi søger studenterinstruktorer i kurset Konceptudvikling på 2. semester af Business Development Engineer uddannelsen med kompetencer i CAD-modellering i SolidWorks.
 
Vi søger studerende, som selv har gennemført kurset, og yderligere arbejdet med CAD-modellering i forbindelse med studieprojekter, valgfag eller egne interesser.
 
Fremsend motiveret ansøgning inklusiv kort CV, som er relevant for ansættelsen. Ansættelsen vil ske for enten 1 eller 2 år. Ansøgere skal have gennemført mindst 1 år af sin uddannelse. 
 
Instruktoransættelsen foregår ud fra en helhedsvurdering af de enkelte ansøgere, hvori der bl.a. lægges fokus på elementer som karakterniveau, indsigt i faget og færdigheder i CAD-modellering i SolidWorks, tidligere instruktorerfaring og øvrige pædagogiske erfaringer.
 
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte uddannelseskoordinator Irina Kazankova irina@btech.au.dk
 
Arbejdssted
Birk Centerpark 15, 7400 Herning
 

Kvalifikationskrav

Ansættelsen vil være betinget af, at ansøgeren har gennemført, eller i begyndelsen af ansættelsesperioden gennemfører, fakultetets kursus om holdundervisning for instruktorer/studenterundervisere, ved Center for Undervisning og Læring.

Formalia

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

19.12.2017
Søg stilling online her

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere med et årligt budget på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.