Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Aarhus Universitet i Aarhus 2017

Om AU i Aarhus 2017

I 2017 var Aarhus Europæisk Kulturhovedstad. Aarhus Universitet var engageret i en lang række konkrete aktiviteter og projekter, som bidrog til vækst, indsigt og udvikling.

AU’s forskere og studerende var bredt repræsenteret i alt fra forsknings- og udviklingsprojekter til konferencer og arrangementer – både som initiativtager, drivkraft og samarbejdspartner.

Her på siden får du et overblik over AU’s aktiviteter. For mere information henvises til de enkelte projekters egne hjemmesider.

Kerneprojekter med AU som bærende kraft

rethinkIMPACTS 2017

RethinkIMPACTS 2017 består af en række forsknings- og evalueringsaktiviteter, som undersøger effekten af at være kulturhovedstad. RethinkIMPACTS 2017 er et strategisk samarbejde med Aarhus 2017 og det primære omdrejningspunkt for AU’s indsats.

Læs mere om rethinkIMPACTS 2017

Aarhus 2017 Academy

2017 Academy er et forum, der gennem en række forskellige aktiviteter nytænker forbindelserne mellem viden, kunst, kultur og erhverv, f.eks. med studenterdrevne netværksmøder, såkaldte pop up-eksperimentarier, summer schools og events. 2017 Academy er indgået som et strategisk partnerskab mellem VIA, AU og Aarhus 2017 og gennemføres i samarbejde med en række aktører fra den kulturelle sektor og de kreative erhverv i Region Midtjylland.

Læs mere om Aarhus 2017 Academy

Projekter med AU's forskere og studerende som samarbejdspartnere