Spinouts

RadiSurf

RadiSurf arbejder med en unik teknologi til at "lime" plast- og metalemner sammen i en meget tæt sammenføjning. Med et vedhæftningslag på under 100 nanometer skabes et ultra tæt interface, der alligevel er ekstremt stærkt. Et så tæt interface kombineret med styrken af samlingen giver unikke muligheder for metal/plast kombinationer i udstyr med særlige hygiejnekrav, unique designs, medico devices og mange andre steder. 

www.radisurf.com

FBC Device ApS

FBC Device er gået ind det kliniske udviklingsstadie. Virksomhedens resultater er opnået ved hjælp af et striks forretningsfokus på IP-rettigheder, produktudvikling og klinisk dokumentation for at kommercialisere rygimplantater, der har potentialet til at forbedre de kliniske resultater. Vi understøttes af et velrenommeret leverandørnetværk til at kontrollere omkostninger og kunne agere behændigt. Alt sammen som konsekvens af virksomhedens brede erfaring og netværk inden for rygkirurgi, klinisk forskning, implantatudvikling, marketing og kommercialisering.

www.fbcdevice.com

VisBlue

VisBlue er en professionel partner indenfor lagring af bæredygtig energi. Via et skalerbart flowbatteri hjælper virksomheden kunder med at lagre solenergi effektivt, billigt og sikkert.

Se film om Visblue

Visblue.com 

Visblue.eu

Aarhus GeoSoftware

Aarhus GeoSoftware is a leading provider of software for processing and inversion of geophysical data. We have developed a common platform where data handling is integrated from raw data to processing, inversion, quality check and visualization of results.

www.aarhusgeosoftware.dk

Bioco Medico

Bioco Medico trækker på inspiration fra biologiens løsninger på materialedesign og laver nye biomedicinske materialer. Blåmuslingens skægtråde, der fæster til alskens overflader fra Teflon til stål, er en hovedkilde til inspiration. Bioco Medico udvikler materialer til avancerede sårløsninger og kirurgi.