Du er her: AU » Myndighedsbetjening

Forskningsbaseret myndighedsbetjening

Aarhus Universitet sikrer uafhængig og inspirerende viden som grundlag for samfundets udvikling. Universitetet leverer forskningsbaseret rådgivning og videnudveksling af den højeste kvalitet til nationale og internationale myndigheder, institutioner og virksomheder. Det er afgørende for fremdriften i samfundet, at den samlede videnbase, som universitetet udvikler, er til rådighed, og at universitetets forskning kan fungere som port til den globale viden.

Aarhus universitet leverer forskningsbaseret rådgivning til danske og internationale myndigheder om miljø og natur, jordbrug, undervisning og retsmedicin. Hvad enten det drejer sig om kvælstof i naturen, liggesår hos søer, ofre for forbrydelser eller undervisning af indvandrerbørn rådgiver universitetet på basis af den nyeste viden. Universitetets rådgivning understøtter blandt andet et videnbaseret grundlag for de politisk/administrative processer. Blandt kunderne er Miljøministeriet, Klima- og Energiministeriet, Fødevareministeriet, Undervisningsministeriet, regioner, kommuner, EU og private organisationer og virksomheder.

De nationale centre

De nationale centre, der oprettes som følge af universitetets udviklingsproces, har særlige opgaver inden for samarbejde og videnudveksling med myndigheder og erhvervsliv. Der oprettes tre nationale centre af denne type:

Læs mere om de tre centre

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 11.04.2014

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk