For gymnasieelever

Mentorholdet 2018/19

Program for 1. dagsseminar torsdag d. 6. september 2018

Det er snart tid til det første dagsseminar i SubUniversity 2018/19. Vi glæder os meget til at møde jer alle og til at lære jer at kende. 

Temaet for første dagsseminar er "Livet på uni".

TidspunktProgram Sted
9.00 - 9.30Dørene åbnes og vi byder på lidt let morgenmad Nedre multirum (2610), Fuglsangs Allé*
9.30 - 10.30

Velkommen

  • Kort introduktion til SubUniversity
  • Hvad kan I forvente
  • Inddeling i mentorgrupperne
Nedre multirum (2610), Fuglsangs Allé
10.30 - 14.45

Tid i mentorgrupper

  • I lærer hinanden at kende
  • Frokost
  • Forventningsafstemning
  • Den faglige hverdag
Forskellige steder på Aarhus Universitet
14.45 - 15.00

Kaffe og kage

TBA
15.00 - 15.30
Afslutning og lidt om 2. dagsseminar  
Auditorium E (1533), Ny Munkegade*

*Hent "AU Find" app'en og find nemt rundt på Aarhus Universitet 

SubUniversity 2018/19

I løbet af skoleåret 2018/19 er der 2 dagsseminarer og en 2-dages camp i SubUniversity. Her kan du se datoerne og de forskellige temaer.

AktivitetDatoer Tema
1. dagsseminarTorsdag d. 6. september 2018 "Livet på uni"
2. dagsseminar

Lørdag d. 10. november 2018

"Livet som studerende"
2-dages camp

Fre- og lørdag d. 1. og 2. februar 2019

"Studiekompetencer, uddannelsesvalg og jobmuligheder"

Mød mentorerne 2018/19

Alle bliver en del af en mentorgruppe, hvor I er ca. 15 elever og 2 mentorer. Du kan læse mere om mentorerne i de forskellige mentorgrupper her:

Bliv klogere på livet som studerende

SubUniversity er et tilbud til gymnasieelever, hvor du får mulighed for at møde det faglige og sociale liv på Aarhus Universitet. Du bliver en del af en mentorgruppe med andre gymnasieelever og to universitetsstuderende som mentorer. At vælge uddannelse er en stor beslutning! SubUniversity er en mulighed for at lære mere om universitetet og komme helt tæt på. Du møder Aarhus Universitet og får et hudløst ærligt indblik i livet som studerende, både fagligt og socialt. Dermed kan du bedre træffe et studievalg og komme godt på vej.

Sammen med andre udvalgte gymnasieelever får du et helt særligt indblik i, hvad det vil sige at læse på universitetet. Du bliver en del af en mentorgruppe og I får jeres egne to personlige mentorer til at lede jer på vej. Mentorerne er universitetsstuderende, der selv læser på en bachelor- eller diplomingeniøruddannelse. De vil vise, fortælle og svare på spørgsmål om livet på Aarhus Universitet. F.eks. hvor meget undervisning har de, er bøgerne på engelsk, hvordan er eksamen, kan økonomien hænge sammen, hvilke aktiviteter kan man lave i sin fritid og hvordan finder man rundt?

Du besøger Aarhus Universitet igennem 2. g ved 2 dagsseminarer og en to-dages camp med forskellige temaer. På dagsseminarerne og campen er der altid afsat tid med din mentorgruppe, hvor mentorerne har tilrettelagt programmet til jer sådan, at I kommer 360 grader rundt om livet som studerende. Fik du ikke stillet alle dine spørgsmål på et dagsseminar, kan du gøre det via sociale medier. Det er desuden muligt at følge med i mentorernes hverdag via instagram #subuniversity.