Sådan foregår en digital undervisningsdag

Her ses et eksempel på en digital undervisningsdag.

På siden for undervisningsdagen kan du finde links til din digitale undervisningsdag med Det rullende Universitet.

Her fremgår et skema over undervisningens forløb.

Eleverne klikker sig ind på det klasseværelse(zoom-link), som fremgår på siden og undervises af en af vores dygtige studenterundervisere.

Efter første modul vil der i klasserne være et oplæg om studie og studieliv og efterfølgende fagdating. Til fagdating har eleverne selv mulighed for at vælge, hvilke uddanelser de vil høre om fra en studenterunderviser. Der er også en studievejleder til rådighed på hjemmesiden.

Tredje modul foregår igen i klasser, men denne gang med en ny studenterunderviser, som også runder dagen af med eleverne.

Links til 1. modul

Find din underviser her:

Klasse1. modul (kl. 08.00-09.30)
1.aUndervisning med Signe (her vil der ligge Zoomlink)
1.bUndervisning med Mads
1.cUndervisning med Laura

Sådan gør du: Klik på linket til dit første modul, når undervisningsdagen begynder. Linket åbner et Zoom-møde, hvor en studerende fra Aarhus Universitet sidder klar til at undervise dig og din klasse.

Links til 2. modul

Studie og studieliv

Find din underviser her:

Klasse2. modul (kl. 09.45-10.30)
1.aStudie og studieliv med Signe
1.bStudie og studieliv med Mads
1.cStudie og studieliv med Laura

Fagdating

I anden del af 2. modul får du mulighed for at møde studerende fra forskellige studier på Aarhus Universitet.

Der er to runder, der varer ca. 20 minutter hver, og i hver runde kan du møde en ny studerende.

• Runde 1 starter kl. 10.30
  • Runde 2 starter kl. 10.55

Hvilke to studier vil du gerne høre mere om?

I hver runde kan du vælge ét af disse Zoom-møder:

Du kan også snakke med en studievejleder:

Sådan gør du: Når fagdating går i gang, trykker du på knappen med det studie, du gerne vil høre mere om. Så bliver du sendt ind i et Zoom-møde, hvor en studerende fra Aarhus Universitet sidder klar til at tale med dig og de andre fra dit gymnasium.
Vær venlig ikke at hoppe rundt mellem rummene undervejs, men bliv i det rum du nu engang har valgt.

Links til 3. modul

Find din underviser her:

Klasse3. modul (kl. 11.45-13.15)
1.aUndervisning med Mads
1.bUndervisning med Laura
1.cUndervisning med Signe

Sådan gør du: Klik på linket til dit tredje modul, når undervisningen begynder. Linket åbner et Zoom-møde, hvor en studerende fra Aarhus Universitet sidder klar til at undervise dig og din klasse.