Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Forskningens Døgn

Forskningens Døgn 2018
Foto: Lars Kruse
Forskningens Døgn 2018
Foto: Ida Jensen
Forskningens Døgn 2018
Foto: Ida Jensen
Forskningens Døgn 2018
Foto: Ida Jensen

Endnu engang deltager Aarhus Universitet i videnskabsfestivalen Forskningens Døgn. Forskningens Døgn er et initiativ igangsat af Videnskabsministeriet (det nuværende Uddannelses- og Forskningsministeriet), og i hele landet bydes der på forskning i øjenhøjde i dagene 24.-30. april 2019.

Aarhus Universitet afholder hvert år et samlet arrangement på Campus Aarhus, hvor alle vores forskere inviteres til at præsentere deres forskningsområde. I 2019 er hovedoverskriften FASCINERENDE FORSKNING, og arrangementet finder sted onsdag den 24. april kl. 14-18.

Arrangementet er gratis, åbent for alle og finder sted i og omkring Stakladen, som udgør en smuk ramme om de forskellige forskningsformidlingstilbud. Således kan gæsterne i de omkringliggende foredragslokaler opleve forskellige speedforedrag af ca. 20 minutters varighed og i Stakladen komme helt tæt på vores forskere og opleve eksperimenter, se udstillinger og deltage i workshops, forsøg osv.

I menuen til venstre kan du finde information, billeder og artikler fra tidligere års Forskningens Døgn på Aarhus Universitet.