Aarhus Universitets segl

Forskningens Døgn på Aarhus Universitet

Aarhus Universitet inviterer indenfor til FORSKNINGENS DØGN OM TID torsdag den 28. april 2022 kl. 14-18 på Campus Aarhus. Arrangementet foregår i år fysisk og  finder sted i og omkring Stakladen på Aarhus Universitet, Fredrik Nielsens Vej 2, 8000 Aarhus C.

Læs mere nedenfor!

Læger tiden alle sår? Vil du med på en tur i tiden? Har du tid til at se din frygt i øjnene? Fjerner tiden krigens spor? Dette og meget andet kan du opleve, når vores forskere præsenterer deres forskning i øjenhøjde. 

Kom og vær med, når vi forvandler Stakladen og de omkringliggende lokaler til en legeplads for nysgerrige sjæle. Oplev kreative, sjove og spændende præsentationer af forskningen på AU. I lokalerne omkring Stakladen kan du deltage i speedforedrag hele eftermiddagen, og i og uden for Stakladen kan du komme helt tæt på forskerne, se udstillinger og deltage i workshops og hands-on-forsøg. Der vil desuden være mulighed for at tilmelde sig tre forskellige rundvisninger i Universitetsparken.

Vi præsenterer forskningsformidling fra alle universitetets fem fakulteter: Arts, Aarhus BSS, Health, Natural Sciences og Technical Sciences. Så der er helt sikkert et emne, du har TID og lyst til at høre mere om.

Vi glæder os til at se dig til dette års fysiske udgave af Forskningens Døgn på Aarhus Universitet! 

Café Jespers Torvekøkken

Den 28. april til Forskningens Døgn på AU etablerer Jespers Torvekøkken en pop-up-kantine i Mogens Zieler Stuen ved Stakladen, som vil være åben kl. 14.00-18.00.
Se mere om Jespers Torvekøkken her
NB: Jespers Torvekøkken tager kun imod betaling via MobilePay

Sådan finder du Stakladen

Parkering

Der er et begrænset antal p-pladser på Fredrik Nielsens Vej.
Vi kan anbefale at parkere på Rødkløvervej eller Jens Baggesens Vej i stedet.

Yderligere information

Forskningens Døgn er et landsdækkende initiativ igangsat af Uddannelses- og Forskningsministeriet. I år løber det af stablen i dagene 22.-29. april over hele landet. Læs mere på forsk.dk

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med arrangementet, er du velkommen til at kontakte arrangørerne fra Events og Kommunikationsstøtte:

  • Charlotte Boel, e-mail cbo@au.dk/tlf. 3069 8081
  • Katrine Boserup Jensen, e-mail kbj@au.dk/tlf. 9352 1470

Fritidsforsker for en dag

Søndag den 24. april kl. 11-16 kan du også som en del af Aarhus Universitets Forskningens Døgn-arrangementer besøge Steno Museet på Aarhus Universitet og blive fritidsforsker for en dag.

Se mere her