Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Om krop og kultur - 2010

Forskningens Døgn i Søauditorierne, der fandt sted fredag den 23. april, blev en stor succes. Selv om der var foredrag i fire auditorier, måtte nogle gæster gå forgæves til enkelte foredrag, fordi der ikke var plads nok. Mere end 1500 kom for at opleve forskning i øjenhøjde gennem mere end 20 spændende foredrag og en række stande i foyeren, hvor publikum kunne komme direkte i kontakt med forskerne og prøve forskningstests på egen krop. Der var langt flere unge i år end tidligere - måske på grund af temaet KROP OG KULTUR. I forbindelse med Forskningens Døgn har Aarhus Universitet også afholdt arrangementer i Roskilde, Aarslev, Foulum og København.

Vinder af lodtrækning

Nu er vinderne af konkurrencen på Forskningens Døgn fundet. Der blev trukket lod om to gavekort på 500 kr blandt alle, der besvarede et online spørgeskema på dagen.

Vinderne blev:
Ulla Butler og Anton Bundgaard Pedersen

Tillykke!


Se hele programmet for Forskningens Døgn 2010


Søauditorierne
i bunden af Universitetsparken, var i dagens anledning omdannet til en levende udstilling under temaet KROP OG KULTUR med smagsprøver på en bred vifte af spændende forskning fra Aarhus Universitet. Forskere bød på letforståelige foredrag, workshops, hands-on, eksperimenter, udstillinger og meget mere.

Læs om baggrunden for Forskningens Døgn på www.forsk.dk

Aarhus Universitet havde også arrangementer andre steder i landet i forbindelse med Forskningens Døgn:

Forsmag på Forskningens Døgn

Lørdag den 17. april kl. 11-14 inviterede Aarhus Universitet til en forsmag på Forskningens Døgn i Bruuns Galleri i Århus.

AU-gustus nr. 1 - 2010

 

Tema om krop og kultur

Aarhus Universitet inviterer til Forskningens Døgn om krop og kultur den 23. april. I dette nummer kan du møde nogle af de forskere, som også vil fortælle om deres forskning på Forskningens Døgn.