Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Om kærlighed - 2011

Forskningens Døgn fredag den 29. april 2011 kl. 13-18


Under temaet KÆRLIGHED forvandles Søauditorierne midt i Universitetsparken i Aarhus til et hus fuld af liv med præsentationer og demonstrationer af spændende forskning fra Aarhus Universitet –krydret med hyggelig caféstemning.

Ved dette års Forskningens Døgn angriber vi temaet kærlighed fra alle tænkelige vinkler, fra filosofiske overvejelser om etik og moral over teoretiske vurderinger af de samfundsmæssige og økonomiske konsekvenser af vores kærlighedsliv til eksakt videnskab om de stoffer og lovmæssigheder, der bestemmer tiltrækning og pardannelse.

I auditorierne afløser det ene speedforedrag det næste hele eftermiddagen. I Søauditoriernes foyerområde kan du komme helt tæt på og mærke vores kærlighed til og i forskningen. Her kan du møde forskerne, opleve udstillinger og deltage i workshops og forsøg.


Forskningens Døgn på andre AU-lokaliteter


Ud over arrangementet i Søauditorierne vil der som tidligere år også være arrangementer på nogle af AU's øvrige lokaliteter som eksempelvis Emdrup, Roskilde, Årslev, Foulum, Silkeborg og Herning.

Forskningens Døgn på DPU 2011

Forældresamarbejde – pædagogernes nye udfordring

Under Forskningens Døgn den 28. april slår DPU, Aarhus Universitet, dørene op for et debatmøde om samarbejdet mellem pædagoger og forældre. To DPU-forskere giver deres bud på, hvordan pædagoger og forældre kan samarbejde bedre om børnenes trivsel.

Mød lektor, ph.d. Charlotte Palludan og lektor, ph.d. Eva Gulløv fra DPU, Aarhus Universitet, til en debat om pædagogernes nye udfordring: Forældre! Læse mere

Tid: 28. april 2011 kl. 15.30-17.00
Sted: DPU, Aarhus Universitet (Campus Emdrup), Tuborgvej 164, 2400 København NV, A220, Festsalen

Program: Se program

Deltagelse: Der er gratis deltagelse, men tilmelding er nødvendig


Forskningens Døgn på DMU 2011

Se programmet for aktiviteter i Silkeborg og Roskilde her


Forskningens Døgn på Århus Universitetshospital Risskov

Se programmet for arrangementet her