Forskningens Døgn 2021 er virtuel

Aarhus Universitet inviterer onsdag den 28. april 2021 indenfor til Forskningens Døgn online. Til Forskningens Døgn bringer Aarhus Universitet sin forskning hjem i din stue med en lang række online-foredrag og -oplevelser.

Oplev live-speedforedrag om alt fra besøg i det koldeste sted i universet til drab fra en retsmediciners perspektiv, billebøffer som fremtidens aftensmad, musik som lindring til søvnbesvær og trivsel blandt skoleelever under coronapandemien. Alle foredrag finder sted LIVE i tidsrummet kl. 14-20.

Kom med til gør det selv-kemiforsøg med Kemishow, en tur ind i mørket i zombielandet 'Haunted House' og besøg i kælderen på Steno Museet. Alle show-videoerne er tilgængelige fra 28. april og herefter on demand.

Vi præsenterer en meget bred vifte af forskningsområder fra universitetets fem fakulteter: Arts, Aarhus BSS, Health, Natural Sciences og Technical Sciences. Så der er helt sikkert et emne, du har lyst til at zoome ind på.

Yderligere information

Forskningens Døgn er et landsdækkende initiativ igangsat af Uddannelses- og Forskningsministeriet. I år løber det af stablen i dagene 23.-29. april over hele landet. Læs mere på forsk.dk

Kontakt gerne projektleder Charlotte Boel, Events og Kommunikationsstøtte, på cbo@au.dk / 3069 8081,
hvis du har spørgsmål til arrangementet.

Program for dagen