Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Om Smart Energi – 2013

Forskningens Døgn fredag den 3. maj 2013 kl. 13-18


Under temaet SMART ENERGI holder Aarhus Universitet fredag den 3. maj 2013 kl. 13-18 Forskningens Døgn på Campus Aarhus. Denne gang finder arrangementet sted i S-bygningen (bygn. 2610) på Fuglesangs Allé 4. Der er adgang til gratis p-kælder fra Vestre Ringgade.

Vi forvandler foyerområdet i S-bygningen og auditorierne omkring til et berigende sted for sjove, anderledes og interessante præsentationer af forskningen på AU. I auditorierne omkring S-bygningen afløser det ene speedforedrag således det næste hele eftermiddagen, og i foyerområdet kan du komme helt tæt på forskerne, se udstillinger og deltage i workshops og forsøg – blandt meget andet. Midt i alle sanseindtrykkene kan du vælge at tage et hvil i det tilknyttede caféområde.

Med temaet SMART ENERGI lægges op til en bred og varieret præsentation af forskningsfelter som eksempelvis bioenergi, vedvarende energi, miljøret, klimakommunikation, brændselscelleteknologi, solcelleenergi, brintbiler, smart-grid-teknologi, klimatilpasning, miljøpædagogik, bæredygtighed og meget andet. Det vil sige emner inden for forskning i udvikling af bæredygtige energiformer, men også mere perifere og lidt ”skæve” emner, der har med energi at gøre.


Forskningens Døgn på andre AU-lokaliteter

Ud over arrangementet i S-bygningen vil der i år også være arrangementer på nogle af AU's øvrige lokaliteter som eksempelvis Årslev, Foulum og Emdrup.