Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Mød Morten Albæk

Mød Morten Albæk. Topleder og filosof fra Aarhus Universitet.

Du skal smadre rundt og græde af tvivl. Du skal stille spørgsmål og finde svar, du skal krænge dig selv ud. Du bliver revet i stykker og bygget op igen. Du skal lære, hvem du er.

Mød Maja Alm. Nykåret verdensmester i orienteringsløb og tandlægestuderende på Aarhus Universitet.

Det kræver fokus og mod til at prioritere, når man både vil være verdensmester og studere til tandlæge på samme tid. Få inspiration til dit eget studie, når Maja Alm åbner op for sin verden med både mudder og hvid kittel.

Mød IT Minds

Jonas Vognsen og Morten Astrup Christensen startede deres egen virksomhed, IT Minds, mens de studerede på Aarhus Universitet. Her giver de dig et indblik i, hvad de har gennemgået fra at starte en lille virksomhed som studerende til i dag at have over 100 ansatte. 

Mød Jeanette Varberg. Museumsinspektør, forfatter og arkæolog fra Aarhus Universitet.

Jeanette Varberg løser gåder, tager på ekspeditioner og har altid eventyret med i sit arbejde, når hun fortæller historier fra oldtidens gravsteder, møddinger og efterladte kamppladser, om heltesagn og store bedrifter fra før mennesket opfandt skriftsproget.

Mød Lars Bak. Topfigur hos Google i Aarhus og Silicon Valley

Hvis du bruger Google, har Lars Bak med stor sandsynlighed haft indflydelse på dit liv. Han har gjort Google Chrome til verdens hurtigste browser, og han har skabt og optimeret programmeringssprog, der hjælper millioner af mennesker hver dag. Hør Lars Bak fortælle om sin karriere fra Matematik og Computer Science-studerende på Aarhus Universitet til i dag at være topfigur hos Google.