Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Aarhus Universitets logo, segl og navnetræk

Regler for anvendelse af logo, segl og navnetræk

Logo, segl og navnetrækkets udseende skal følge de til enhver tid gældende retningslinjer for størrelse, farve og anvendelse som de fremgår af universitetets designmanual. Elektroniske udgaver af segl, logo og navnetræk skal hentes fra downloadsektionen i designmanualen. Kun de elektroniske udgaver af logo, segl og navnetræk, der er beregnet hertil, må skaleres op eller ned.

Der må ikke tages elementer ud af seglet, ligesom logo, segl og navnetræk ikke må gengives spejlvendt, roteres eller strækkes. Seglet må gerne gengives delvist, så man f.eks. kun ser det nederste højre hjørne. Logo og navnetræk må kun anvendes sammen. Seglet må gerne anvendes alene.

Logoet må ikke erstattes af sekundære logoer. Sekundære logoer skal placeres på de i designmanualen angivne steder.

De elektroniske udgaver af logo, segl og navnetræk, der kan hjemtages fra designmanualen, må IKKE anvendes til at designe brevpapir, der ligner Aarhus Universitets officielle brevpapir. Anvendelse af universitetets brevpapir sker via de skabeloner og fortryksmuligheder, der er stillet til rådighed.

Alle tvivlstilfælde vedrørende brug af logo, segl og navnetræk afgøres af AU Kommunikation efter bemyndigelse fra Rektor.

 

 

Opdateret d. 30-05-2012