Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Temadag om SPS i gymnasieskolen

 

Rådgivnings- og støttecentret, Aarhus Universitet, afholder en temadag om specialpædagogisk støtte i Gymnasieskolerne. 

Antallet af elever, der modtager specialpædagogisk støtte (SPS) på baggrund af en diagnosticeret psykisk eller neurologisk lidelse, er støt stigende både på ungdomsuddannelser og på videregående uddannelser. Denne temadag vil sætte fokus på SPS i gymnasieskolerne. Programmet for temadagen indeholder oplæg fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet om rammerne og udviklingen indenfor SPS. 

Rådgivnings-og støttecentret præsenterer, hvordan man teoretisk kan forstå og arbejde med elever, der er berettiget til SPS på baggrund af en psykisk eller neurologisk lidelse. Temadagen henvender sig primært til SPS-ansvarlige og støttepersoner fra landets gymnasier, men andre interesserede er velkomne.

Tid og sted: Temadagen er midlertidig udskudt pga. den nuværende corona situation. Den forventes gennemført i foråret 2022

Pris: 960,- kr. + moms

Der er plads til 100 deltagere. 

Der serveres en heldagsforplejning bestående af vand, rundstykke, sandwich, kaffe og kage.

OBS: Denne temadag er en gentagelse af en temadag der blev afholdt på Aarhus Universitet i september 2019. Denne temadag blev hurtigt udsolgt, og på opfordring gentager vi nu dagen. Men denne gang i hovedstadsområdet. 

Hvis du ønsker information om, hvornår den næste temadag afholdes kan du abonnere på Rådgivnings- og støttecentrets nyhedsbrev

Faglig kontaktperson

Lykke Elisabeth Ramsdal

Pædagogisk psykologisk uddannelsesrådgiver

ADMINISTRATIV KONTAKTPERSON