Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Temadag om SPS i gymnasieskolen

 

Rådgivnings- og støttecentret, Aarhus Universitet, afholder en temadag om specialpædagogisk støtte i Gymnasieskolerne. 

Antallet af elever, der modtager specialpædagogisk støtte (SPS) på baggrund af en diagnosticeret psykisk eller neurologisk lidelse, er støt stigende både på ungdomsud-dannelser og på videregående uddannelser. Denne temadag vil sætte fokus på SPS i gymnasieskolerne. Programmet for temadagen indeholder oplæg fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet om rammerne og udviklingen indenfor SPS. 

Rådgivnings-og støttecentret præsenterer, hvordan man teoretisk kan forstå og arbejde med elever, der er berettiget til SPS på baggrund af en psykisk eller neurologisk lidelse.Temadagen henvender sig primært til SPS-ansvarlige og støttepersoner fra landets gymnasier, men andre interesserede er velkomne.

Tid og sted: Torsdag den 17. September. Klokken 10-15 i Festsalen på DPU, Aarhus Universitet, Tuborgvej 164, 2400 Copenhagen NV.

Pris: 960,- kr. + moms

Der er plads til 100 deltagere. 

Der serveres en heldagsforplejning bestående af vand, rundstykke, sandwich, kaffe og kage.

OBS: Denne temadag er en gentagelse af en temadag der blev afholdt på Aarhus Universitet i september 2019. Denne temadag blev hurtigt udsolgt, og på opfordring gentager vi nu dagen. Men denne gang i hovedstadsområdet. 

Hvis du ønsker information om, hvornår den næste temadag afholdes kan du abonnere på Rådgivnings- og støttecentrets nyhedsbrev

Faglig kontaktperson

Lykke Elisabeth Ramsdal

Pædagogisk psykologisk uddannelsesrådgiver

ADMINISTRATIV KONTAKTPERSON