Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Innovation & vejledning

Business Development teamet har udviklet denne side for at hjælpe forskere ved Aarhus universitet i en kommercialiseringsproces. Gennemgå gerne materialet nedenfor - men kontakt os gerne efter. Vores medarbejdere vil med glæde hjælpe dig med at benytte disse værktøjer på dit projekt.

Nedenfor finder du to præsentationer. Den første beskriver nogle af de rådgivere og konsulenter indenfor life science sektoren som din forretningsudvikler kan sætte dig i kontakt med. Den anden præsentation er en PowerPoint skabelon som kan bruges til at strukturere dine tanker og dit sprog når du skal ansøge om Funding, som eksempelvis Innoexplorer. På nuværende tidspunkt tilbyder vi en skabelon for life science sektoren, men vi er ved at udvikle skabeloner til andre sektorer.

Konsulenter og rådgivere


Nedenfor finder du en skabelon du kan bruge som udkast til en funding ansøgning til eksempelvis Innoexplorer. Skabelonen bør kun bruges som et udgangspunkt for din egen præsentation.


For yderligere vejledning eller information vedrørende andre sektorer, er du mere end velkommen til at kontakte en af vores forretningsudviklere.

Hvis du er en konsulent som ønsker at blive inkluderet i præsentationen ovenfor er du velkommen til at kontakte vores forretningsudvikler Eoin Galligan på ega@au.dk