Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Præ-klinisk rådgiverpanel

Det præ-kliniske rådgiverpanel er udviklet med henblik på at støtte opfindere fra Aarhus Universitet indenfor akademisk drug discovery. Panelet består af udvalgte AU-alumner med ekspertise indenfor præ-klinisk-forskning. Hvert medlem af panelet har underskrevet en fortrolighedsaftale dækkende for opfindelser for Aarhus Universitet og Region Midtjylland.

Sådan fungerer panelet:

Efter en indberetning om en opfindelse er modtaget, er det muligt for opfinderteamet at præsentere opfindelsen, det planlagte fremtidige arbejde og begrundelse for, hvorfor opfindelsen er bedre end nuværende eksisterende løsninger på markedet. Panelet vil herefter give relevant industriel feedback til teamet. Dette bidrager til at målrette udviklingen af opfindelsen til øget kommerciel anvendelse.  
PhDs og Postdocs, der er medopfindere, tilbydes ligeledes at indgå i Aarhus Universitets entreprenørskabsaktiviteter under programmet Science for Society.

Øvrig information:

Ønsker du at vide mere om det præ-kliniske rådgiverpanel, kan du kontakte forretningsudvikler ved Aarhus Universitet Eoin Galligan.