Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

For gymnasieelever

Mentorholdet 2019/20

SubUniversity 2019/20

I løbet af skoleåret 2019/20 er der 3 dagsseminarer i SubUniversity. Her kan du se datoerne og de forskellige temaer.

AktivitetDatoer Tema
1. dagsseminarTirsdag d. 24. september 2019 "Livet på uni"
2. dagsseminar

Lørdag d. 9. november 2019

"Livet som studerende"
3. dagsseminar

Onsdag d. 29. januar 2020

"Studiekompetencer, uddannelsesvalg og jobmuligheder"

Bliv klogere på livet som studerende

SubUniversity er et tilbud til gymnasieelever, hvor du får mulighed for at møde det faglige og sociale liv på Aarhus Universitet. Du bliver en del af en mentorgruppe med andre gymnasieelever og to universitetsstuderende som mentorer. At vælge uddannelse er en stor beslutning! SubUniversity er en mulighed for at lære mere om universitetet og komme helt tæt på. Du møder Aarhus Universitet og får et hudløst ærligt indblik i livet som studerende, både fagligt og socialt. Dermed kan du bedre træffe et studievalg og komme godt på vej.

Sammen med andre udvalgte gymnasieelever får du et helt særligt indblik i, hvad det vil sige at læse på universitetet. Du bliver en del af en mentorgruppe og I får jeres egne to personlige mentorer til at lede jer på vej. Mentorerne er universitetsstuderende, der selv læser på en bachelor- eller diplomingeniøruddannelse. De vil vise, fortælle og svare på spørgsmål om livet på Aarhus Universitet. F.eks. hvor meget undervisning har de, er bøgerne på engelsk, hvordan er eksamen, kan økonomien hænge sammen, hvilke aktiviteter kan man lave i sin fritid og hvordan finder man rundt?

Du besøger Aarhus Universitet igennem 2. g ved 3 dagsseminarer med forskellige temaer. På dagsseminarerne  er der altid afsat tid med din mentorgruppe, hvor mentorerne har tilrettelagt programmet til jer sådan, at I kommer 360 grader rundt om livet som studerende. Fik du ikke stillet alle dine spørgsmål på et dagsseminar, kan du gøre det via sociale medier. Det er desuden muligt at følge med i mentorernes hverdag via instagram @subuniversity.