Aarhus Universitets segl

FORSKNINGENS DØGN
PÅ AARHUS UNIVERSITET

I STAKLADEN
ONSDAG 24. APRIL

Tak for i år!

Forskningens Døgn på Aarhus Universitet er veloverstået.
Tak for en lærerig, stemningsfuld, inspirerende og sjov dag på universitetet! Nedenfor kan du se billeder fra dagen.

Kom og vær med, når vi onsdag den 24. april 2024 kl. 14-18 på Aarhus Universitet forvandler Stakladen og de omkringliggende lokaler til en legeplads for nysgerrige sjæle!

Vidste du f.eks., at en alpaka kan redde dit syn? At en ud af seks mennesker har irritabel tarm? Har du hørt om dengang, Aarhus forberedte sig på atomkrig? Og vil du deltage i en debat, hvor der diskuteres retfærdighed i et presset sygehussystem?

Du kan komme helt tæt på forskerne og opleve kreative, sjove og involverende præsentationer af forskningen på AU i form af speedforedrag, stande og paneldebatter. 

Du har også mulighed for at få rundvisninger på steder på AU, hvor offentligheden normalt ikke har adgang, f.eks. i kælderen på Institut for Biologi, hvor du kan møde slanger, fisk og insekter. Tilmeldingen til disse rundvisninger foregår efter først til mølle-princippet.

Forskere fra alle universitetets fem fakulteter deltager i arrangementet, så der vil helt sikkert være et eller flere emner, du har lyst til at høre mere om.

Arrangementet er gratis og åbent for alle, og der vil være fotografer til stede. Tag endelig fat i dem, hvis du ikke ønsker, at der skal blive taget billeder af dig. 
Vi glæder os til at se dig til dette års udgave af Forskningens Døgn på Aarhus Universitet!