Aarhus Universitets segl

Agnieszka Radziwon

Titel

Lektor

Primær tilknytning

Agnieszka Radziwon

Fagområder

  • open innovation
  • ecosystems
  • digital transformation

Kontaktinfo

Telefonnummer
Mailadresse

Forskning

Agnieszka Radziwon arnejder som lektor i innovationsledelse på Aarhus Universitet i Danmark og Fulbright Visiting Research Fellow ved Garwood Center for Corporate Innovation ved Haas School of Business, University of California, Berkeley i USA. Agnieszkas ekspertise er inden for innovation og teknologiledelse. Som forsker ser hun ind i et bredere perspektiv af interorganisatorisk samarbejde i forskellige typer (øko)systemer. Hun er interesseret i, hvordan viden overføres på tværs af organisationer, netværks rolle i at facilitere eller hindre innovation, og hvordan institutioner kodificerer ideer og praksis.

Hun har publiceret flere højt citerede artikler om åben innovation, åben innovation i videnskab og økosystemer. Hun er medredaktør af det Oxford Handbook of Open Innovation, Oxford University Press, 2024.

Uddannelse

Agnieszka underviser og tilbyder vejledning til både business- og ingeniørstuderende på alle niveauer, herunder bachelor-, kandidat- og PhD programmer. Uddannelserne, hun er involveret i, dækker over Bachelor i Business Administration, Bachelor i Erhvervsøkonomi (HA), Global Manufacturing Management, Business Development Engineering, Technology Based Business Development og Kandidatuddannelsen i IT, kommunikation og organisation.

Nogle af de kurser, hun afholder, omfatter kvalitative metoder, innovationsledelse og teknologiledelse.

Vejledning omfatter emner såsom åben innovationsledelse, udvikling af nye produkter og digital transformation blandt andre. Speciale- og teknologiske specialiseringsprojekter, der vejledes af Agnieszka, udføres ofte i samarbejde med Siemens Gamesa, Danfoss, Grundfos, PWC, LEGO, Kamstrup og mange andre virksomheder.

Kontakt mig via e-mail for at diskutere potentielle emner og ideer. Bemærk venligst, at jeg i løbet af efterårssemesteret vil tilbringe et par måneder på University of California, Berkeley, så indtil jeg vender tilbage til Danmark, vil jeg tilbyde online vejledning.

Samarbejder

Agnieszka deltager aktivt i EU-projekter såsom EINST4INE og DIP4AGRI og koordinerer aktiviteter inden for Open Innovation Community.

Udvalgte publikationer

Flere
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle