Aarhus Universitets segl

Til gymnasieelever

Mentorerne glæder sig til at se dig til september!

Bliv klogere på livet som studerende

At vælge uddannelse er en stor beslutning! Som mentee på SubUniversity får du lov til at opleve livet som studerende på Aarhus Universitet indefra. Du får to universitetsstuderende som mentorer, og sammen med en gruppe andre udvalgte gymnasieelever får du et helt særligt indblik i, hvad det vil sige at læse på universitetet.

Mentorerne er universitetsstuderende, der selv læser på en bachelor- eller diplomingeniøruddannelse. De vil vise, fortælle og svare på spørgsmål om livet på Aarhus Universitet. F.eks. hvor meget undervisning har de, er bøgerne på engelsk, hvordan er eksamen, kan økonomien hænge sammen, hvilke aktiviteter kan man lave i sin fritid og hvordan finder man rundt?

Du møder Aarhus Universitet og får et hudløst ærligt indblik i livet som studerende, både fagligt og socialt. Dermed kan du bedre træffe et studievalg og komme godt på vej.

Du besøger Aarhus Universitet igennem 2. g ved 3 dagsseminarer med forskellige temaer. På dagsseminarerne  er der altid afsat tid med din mentorgruppe, hvor mentorerne har tilrettelagt programmet til jer sådan, at I kommer 360 grader rundt om livet som studerende. Fik du ikke stillet alle dine spørgsmål på et dagsseminar, kan du gøre det via sociale medier. Det er desuden muligt at følge med i mentorernes hverdag via instagram @subuniversity.

Nedenfor kan læse mere om mentorerne. De glæder sig at møde dig.

Mentorholdet 2024/25

ARTS
BSS
HEALTH
NAT
TECH