Som chefkonsulent ved Aarhus Universitet (2021-2024) og Forskningsenheden for Almen Praksis (2025) har jeg været den faglige koordinator for FEMaLe-projektet - et banebrydende EU-støttet projekt til 45 mio. kr. for at forbedre opsporing og behandling af endometriose ved hjælp af maskinlæring og kunstig intelligens.
Som fuldt finansieret ph.d.-stipendiat ved Aarhus Universitet forsker jeg også i videokonsultation i almen praksis på deltid (2022-2028) med teoretisk afsæt i kritisk realisme.
Min humanistiske baggrund i historie og film- og medievidenskab giver mig mulighed for at kommunikere og samarbejde effektivt på tværs af geografiske og kulturelle grænser samt at anvende kritisk tænkning og kreativitet til at løse komplekse udfordringer.
Jeg brænder for at skabe positiv social forandring gennem forskning og innovation, og jeg arbejder for at etablere - og ikke mindst vedligeholde - brede partnerskaber mellem forskere, virksomheder, civilsamfundsaktører m.fl.
Jeg har arbejdet inden for forskningsfeltet Digital Folkesundhed i over 10 år, hvor jeg har udviklet og implementeret innovative løsninger, der styrker sundheden og trivslen blandt forskellige befolkningsgrupper.
I de senere år har jeg også spillet en aktiv rolle i at sætte endometriose og kvinders sundhed på dagsordenen i Danmark, særligt gennem mit arbejde og indsats i de EU-finansierede projekter FEMaLe og READI.