Du er her: AU » Videnudveksling » Efter- og videreuddannelse » Uddannelsestyper » Tompladsordningen

Tompladsordningen

Ansøgning til efteråret 2015

Ansøgningsfristen for enkeltfag udbudt i efteråret 2015 er 15. maj 2015. Der skal søges på hvert enkelt fakultet. Du finder skemaerne under "Ansøgning".

Hvad er tompladsordningen?

Har du mulighed for at læse i dagtimerne? Så kan tompladsordningen være noget for dig.

På tompladsordningen har du mulighed for at læse enkeltfag som passer til dine behov og få opgraderet eller udvidet din viden.

Mod betaling kan du følge undervisningen sammen med de fuldtidsstuderende om dagen. Du får samtidig mulighed for at gå til eksamen i faget.

De eneste betingelser for at du kan blive optaget er, at du opfylder adgangskravene, og at der er en ledig plads på det enkeltfag, du ønsker at søge optagelse på.

Hvis der er flere ansøgninger end ledige pladser, vil fordelingen af pladser ske ud fra en hensyntagen til ansøgeres uddannelsesmæssige forudsætninger, tidspunkt for modtagelse af ansøgning, sigte med ansøgningen. Da Aarhus Universitet modtager og optager tompladsstuderende på en stor del af universitetets uddannelser, vil udvælgelsen ske forskelligt på de enkelte Institutter og i de enkelte studienævn. Du kan forhøre dig hos Sekretariatet for Efter- og Videreuddannelse, hvis du vil vide mere.

Læs mere om tompladsordningen ved at følge menuen til højreHenvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 17.03.2015

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk