Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Årsfest

Aarhus Universitet begyndte sit virke den 11. september 1928 og holder hvert år en fest for at markere sin grundlæggelse. Til festen inviterer vi ud over medarbejdere også samarbejdspartnere, hvis støtte til Aarhus Universitet er helt uundværlig.

Årsfesten 2019 fejres den 13. september

Festdagen, som markerer universitetets fødselsdag, bliver indledt om eftermiddagen med taler, festforelæsning, musik, promovering af æresdoktorer og overrækkelser af priser og legater. Festen foregår i Aulaen på Ndr. ringgade. Af pladshensyn er arrangementet for inviterede gæster med adgangsbillet.

Om aftenen fortsætter festen i Musikhuset Aarhus. Fra kl. 20 er er koncert for medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere i Store Sal under ledelse af kapelmestrene Peter Vuust og Per Chr. Frost. Efter koncerten er alle gæster inviteret til vin og snacks i foyeren.

Tilmelding for eksterne samarbejdspartnere
Invitationen til eksterne samarbejdspartnere vil blive udsendt med posten primo august. Du skal som ekstern samarbejdspartner tilmelde dig via det link, der fremgår af den trykte invitation. Du kan også klikke på den blå bjælke til højre for at komme til tilmeldingssiden for eksterne samarbejdspartnere.

OBS: Vær opmærksom på, at hvis du er ansat på AU og modtager den trykte invitation primo august, bedes du bruge tilmeldingslinket i den trykte invitation og ikke medarbejderlinket.