Aarhus Universitets segl

Besøgstjenesten

Aarhus Universitets besøgstjeneste varetages af studerende ansat ved Events og Kommunikationsstøtte.

Besøgstjenesten tilbyder gratis guidede ture på universitetet for grupper. Mødested og tidspunkt for turene aftales med vores studerende, og mulighederne afhænger af deres studieplaner. Turene indeholder rundvisning i udvalgte bygninger på universitetet og i Universitetsparken. Rundvisningen varetages af studerende med generelt kendskab til Campus Aarhus’ historie, arkitektur, kunst og studieliv.

En typisk tur varer cirka 1 time. Det kan anbefales at medbringe gode gåsko, da man faktisk tilbagelægger mellem 2 og 3 km. Turen kan også kombineres med et besøg på et af universitetets museer og med frokost eller kaffe i en af universitetets kantiner. Dette skal man dog selv stå for at arrangere.

Hvilke grupper kan få en rundvisning?

Alle interesserede grupper (min. fem personer), for eksempel skoler, foreninger og virksomheder, kan få en gratis rundvisning.
Vi kan desværre ikke tilbyde rundvisning for private grupper.

Besøgstjenesten tilbyder rundvisning mandag-torsdag mellem kl. 8 og 17 og fredag mellem kl. 8 og 14, og guiderne kan vise rundt på dansk eller engelsk. Vær opmærksom på, at rundvisninger mandag-torsdag efter kl. 17 og fredag efter kl. 14 samt i weekenderne normalt ikke kan tilbydes og altid vil ske mod betaling. Prisen på en rundvisningen vil her være 1.875 kr. inkl. moms. 

Kontakt os

Grupper, der ønsker en rundvisning, kan bestille den ved at skrive til rundvisninger@au.dk. Kontakt os venligst mindst 1 måned, inden rundvisningen ønskes, da Besøgstjenesten på Aarhus Universitet er baseret på studerende, der skal have det til at passe med deres studier.

Hvis du er interesseret i at vide mere om Aarhus Universitets historie, kan du finde det her