Aarhus Universitets segl

ÅRSFEST 2023

Aarhus Universitet begyndte sit virke den 11. september 1928 og holder hvert år en fest for at markere sin grundlæggelse. Til festen inviterer vi medarbejdere og samarbejdspartnere, hvis indsats og støtte til Aarhus Universitet er helt uundværlig.

Årsfesten 2023 fejres den 15. september

Festdagen, som markerer universitetets 95-års fødselsdag, bliver indledt om eftermiddagen med taler, festforelæsning, musik, promovering af æresdoktorer og overrækkelser af priser og legater. Festen foregår i Aulaen på Ndr. Ringgade. Arrangementet kræver tilmelding inklusive adgangsbillet.

Om aftenen fortsætter festen i Musikhuset Aarhus. Fra kl. 20 er der koncert for medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere i Store Sal under ledelse af kapelmester Peter Vuust. Efter koncerten er alle gæster inviteret til et glas vin i foyeren.

Tilmelding for eksterne samarbejdspartnere
Invitationen til eksterne samarbejdspartnere vil blive udsendt via mail den 7. august. Du skal som ekstern samarbejdspartner eller AU-ledelsesrepræsentant tilmelde dig via det link, der fremgår af den tilsendte, personlige invitation den 7. august (og ikke medarbejderlinket i den e-mail, du som AU-ledelsesrepræsentant også modtager den 8. august).