Fakulteter

Arts

Faculty of Arts er et af Nordeuropas største fakulteter inden for forskning og uddannelse i kulturelle og samfundsmæssige forhold. Forskerne på fakultetet forsker blandt andet i teologi, arkæologi, sprog, områdestudier, informationsvidenskab og uddannelsesvidenskab.

Dekan: Johnny Laursen

Læs mere om Faculty of Arts

Aarhus BSS

Aarhus BSS er en af Europas største business schools og Danmarks største universitære enhed inden for erhvervs- og samfundsvidenskabelige discipliner.

Dekan: Thomas Pallesen

Læs mere om Aarhus BSS

Health

Health er et forskningsintensivt fakultet, som udbyder uddannelser inden for hele det sundhedsvidenskabelige felt, bl.a. læge, tandlæge, idræt og folkesundhedsvidenskab. Fakultetets mission er at forbedre befolkningens sundhed gennem forskning, talentudvikling og uddannelse på højt internationalt niveau samt at sikre formidling og videnudveksling inden for hele det sundhedsfaglige område.

Dekan: Lars Bo Nielsen

Læs mere om Health

Science and Technology

Science and Technology omfatter aktiviteter inden for klassisk naturvidenskab, sektorrelateret myndighedsrådgivning og ingeniørområdet. Gennem internationalt anerkendt forskning, uddannelse af talentfulde unge mennesker, rådgivning til myndigheder, og samarbejde med private og offentlige virksomheder bidrager Science and Technology væsentligt til udvikling af vores vidensbaserede samfund

Dekan: Niels Christian Nielsen

Læs mere om Science and Technology