Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Indtægtsdækket virksomhed

Rådgivning og udbud

Kurser på Natural Sciences og Technical Sciences

Efteruddannelseskurser i biologi

Institut for Bioscience udbyder en række forskellige korte efteruddannelseskurser. På to-fire dage får du nye kompetencer og praktisk erfaring, som du kan bruge direkte i dit daglige arbejde. Målgruppen for kurserne er undervisere, naturforvaltere, sagsbehandlere og rådgivere inden for natur og miljø.

Skræddersyede kurser

Natural Sciences og Technical Sciences samarbejder med en lang række private og offentlige virksomheder, og udbyder gerne specialiserede og skræddersyede kurser.

Vil du vide mere om mulighederne for virksomhedstilpassede kurser inden for det natur- og teknisk videnskabelige område, er du også velkommen til at kontakte et af vores institutter og centre ved Natural Sciences og Technical Sciences

Kom godt i gang

Kurser udbudt som indtægtsdækket virksomhed drives lokalt ude på de enkelte institutter, hvor planlægning, administration og eventuel markedsføring ligeledes foregår.

Du har mulighed for at få rådgivning omkring reglerne for at udbyde kurser som indtægtsdækket virksomhed hos Efter- og videreuddannelse, Nat-Tech Uddannelse. Du kan også kontakte en projektøkonom ved Nat-Tech Økonomi, der kan rådgive dig om de økonomiske aspekter ved at udbyde kurser som indtægtsdækket virksomhed.

Kontaktoplysninger:

Efter- og videreuddannelse, Nat-Tech Uddannelse
pr. e-mail evu.nat-tech@au.dk og telefon 8715 2821

Karin Sutherland, Nat-Tech Økonomi
pr. e-mail ksu@au.dk og telefon 8715 3193

Få gode råd med på vejen: