Aarhus Universitets segl

Arrangement 1 / 14. juni 2023

"Havvindmøller og Energiøer - AU’s engagement i Nordsøen" v. Peter Henriksen, kl. 15:30 i den gamle kantine på AU, Campus Roskilde.

 

Peter er tidligere institutleder i ECOS og projektleder for arbejdet med en strategisk miljøvurdering af Energiøer. Man kan læse mere om Energiøen her og om AU’s aktiviteter her

Efter foredraget vil der være lækre tapas fra Caseus. Det er gratis for medlemmerne. Der bliver ikke mulighed for at deltage digtialt.(tilmelding til paa@ecos.au.dk senest 7. juni 2023)

Ovenstående er det første arrangement i RUST - Forening for tidligere og nuværende ansatte DMU/AU på Risø

En gruppe tidligere og nuværende medarbejdere i DMU/AU på Risø dannede i januar 2023 foreningen ’RUST’. Formålet med foreningen er at sikre mulighed for samvær mellem tidligere og nuværende ansatte ved foredrag, diskussionsmøder og sammenkomster m.v. Der lægges særlig vægt på at give tidligere (60+) ansatte mulighed for at bevare kontakten til deres ’gamle’ arbejdsplads, men foreningen er åben for alle tidligere og nuværende medarbejdere ved DMU/AU på Risø.

Sådan bliver man medlem: Man indbetaler 120 kr på konto 0400 4030 137 197– eller Mobilepay 712 577. Husk angivelse af navn. Samtidig sender man en email til Peter Aastrup (paa@ecos.au.dk) med ’Indmeldelse i RUST” i emnefeltet.