Aarhus Universitets segl

Arrangement 3 / 23. november 2023

Torsdag den 23. november 2023 kl. 16:30 i Kantinen

Professor Henrik Skov, ENVS: Samspillet mellem klimaforandringer og kortlivede drivhuskomponenter i det høje Arktis

Henrik vil fortælle om arktiske klimaforandringer og om de såkaldte 'short-lived climate forcers' - kortlivede drivhuskomponenter. I løbet af foredraget kommer han med eksempler fra den forskning der pågår på Villum Research Station i Nordøstgrønland.

Vedhæftet abstract – slides vil være på engelsk, men foredraget holdes på dansk.

Bemærk tidspunktet. Da mere end halvdelen af de pt. 45 medlemmer er i arbejde, har vi besluttet at lægge mødet lidt senere end de foregående møder. Tilmelding senest 15. november.

Der vil som sædvanlig være lidt at spise og drikke.

Se abstract her.

Hvordan bliver man medlem ?

Man indbetaler 120 kr på konto 0400 4030 137 197– eller Mobilepay 712 577. Husk angivelse af navn. Samtidig sender man en email til Peter Aastrup (paa@ecos.au.dk) med ’Indmeldelse i RUST” i emnefeltet. 

Vi har brug for jeres hjælp til at finde tidligere kollegaer.

Lige nu er vi 45 medlemmer, som fordeler sig nogenlunde ligeligt mellem pensionister, personer i arbejde på AU/Risø og personer i arbejde andetsteds. Men vi vil gerne være flere og alle nuværende og tidligere ansatte på DMU/AU Risø er velkomne. Vi beder derfor om, at i videresender denne indkaldelse til personer, som i tror vil være interesserede i at deltage i vores arrangementer. 

PS. Du modtager denne indkaldelse fordi du er medlem, tidligere har vist interesse for foreningen, eller fordi en tidligere kollega mener, at du kunne være interesseret. Hvis du ikke ønsker at modtage flere mails fra RUST, så send en mail med emne "Afmeld RUST" til paa@ecos.au.dk